Een gezelschapsspel over recht op spel
per stuk (excl. verzending)

Iedereen speelvogel!

Een gezelschapsspel over het recht op spel

Als leerkracht heb je een onmisbare sleutelfunctie om kinderen te laten opgroeien tot zelfstandige, ruimdenkende jongeren. Elke dag zet je hun recht op onderwijs om in boeiende lessen. Onderwijs is een  basisrecht, net als recht op spel, dat net zo essentieel is voor een goede opvoeding.
Spelen mag. Spelen kan. Spelen moét! Of je nu in België of in het Afrikaanse Togo woont, jongen of meisje, rijk of arm bent. Jammer genoeg is dit, zowel bij ons als voor kinderen in minder ontwikkelde landen, niet altijd even vanzelfsprekend. Voor honderdduizenden kinderen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika is spelplezier ook anno 2016 nog altijd een ongekende luxe. Dit is het uitgangspunt voor het interactieve spel ‘Speelvogel’ , een gezamenlijk initiatief van Plan Internationaal België en het Speelgoedmuseum Mechelen.

Dit spel wordt u gratis aangeboden (excl. verzendkosten)
Max. 2 spelen per school

TIJDELIJK UIT VOORRAAD!