Verzendkost wordt aangerekend bij bestelling

3e graad LO: Mijn Wereldkrant: De kinderrechten, leerlingenboekje + bordboek

NIEUWE VERSIE

Dit schriftje voor leerlingen is een 'wereldkrant' waarin de leerlingen kennismaken met de rechten van het kind aan de hand van verhaaltjes en opdrachten. Na het eerste deel leggen de leerlingen een kleine test af om na te gaan wat ze geleerd hebben. Wanneer de test geslaagd is, winnen ze een symbolisch vliegtuigticket waarmee ze naar een land in het Zuiden kunnen reizen. Elke leerling kruipt in de rol van een personage uit het Zuiden en neemt zo al spelenderwijs een ander gezichtspunt in.

Dit leerlingenboekje dient gebruikt te worden in combinatie met de lesmap "3e graad LO: De Rechten van het Kind".

Klik hier om het bordboek gratis te bestellen bij Plantyn.

Tijdsduur
1 à 2 lesuren (per fiche)
Aantal pagina's
Jaar van uitgave