Verzendkost wordt aangerekend bij bestelling

3e graad LO: Kwaliteitsvol onderwijs in Burkina Faso, lesmap voor de leerkracht

Deze lesmap helpt je op weg om het belang van kwaliteitsvol onderwijs in het Zuiden in jouw klas te bespreken. De map bestaat uit vier informatiefiches en zes lesfiches met leuke en interactieve activiteiten. Gedetailleerde instructies en geïllustreerde bijlagen (kaarten, rollenspelen, uitdagingen, …) maken de fiches erg gebruiksvriendelijk. De activiteiten informeren, sensibiliseren en stimuleren de leerlingen om een eigen mening te geven, samen te werken, problemen te identificeren, oplossingen voor te stellen, presentaties te geven, te discussiëren en een link te maken met kinderen wereldwijd. Twee videofragmenten, die je gratis kan downloaden op de website, maken het leuk om het land en de school in Burkina Faso te presenteren in de klas.

Tijdsduur
1 tot 2 lesuren