Verzendkost wordt aangerekend bij bestelling

2e graad LO: Mijn reisdagboek: Lou en Lena en de kinderrechten, leerlingenboekje + bordboek

NIEUWE VERSIE

De leerlingen maken met de klas een virtuele reis rond de wereld samen met de tweeling Lou en Lena. Er worden vijf etappes voorgesteld in vijf verschillende landen. De kinderen worden aangezet om na te denken over problemen met de rechten op overleven, gezondheid, bescherming, ontwikkeling en participatie. Een etappe is opgebouwd uit een getuigenis, groepsopdrachten, gevolgd door een kringgesprek en een individuele opdracht die op een vrij moment uitgevoerd kan worden.

Dit leerlingenboekje dient gebruikt te worden in combinatie met de lesmap "2e graad LO: Lou en Lena ontdekken de rechten van het kind".

Klik hier om het bordboek gratis te bestellen bij Plantyn.

Tijdsduur
1 à 2 lesuren (per fiche)
Aantal pagina's
Jaar van uitgave