Verzendkost wordt aangerekend bij bestelling

1e graad LO: Mijn prentenboek: Lou en Lena en de rechten van het kind, leerlingenboekje + bordboek

Lou en Lena zijn een tweeling die graag reist. Ze maken overal vrienden en zien dat die een heel ander leven hebben dan zij. Maar ze hebben ook rechten, net als zij. Samen met Lou en Lena reizen de leerlingen de wereld rond en ontmoeten ze hun vrienden. Zo ontdekken ze de rechten van het kind. Dit boekje voor de leerlingen bevat vijf korte verhalen van Lou en Lena, waarbij één of meerdere rechten worden behandeld.

Dit leerlingenboekje dient gebruikt te worden in combinatie met de lesmap "1e graad LO: Kinderrechten met Lou en Lena".

Klik hier om het bordboek gratis te bestellen bij Plantyn.

Tijdsduur
Voorzie per lesfiche 50 à 60 minuten (bevat 5 lesfiches)
Aantal pagina's
Jaar van uitgave