Verzendkost wordt aangerekend bij bestelling.

1e graad LO: Lou en Lena en de rechten van het kind, lesmap voor de leerkracht + bordboek

NIEUWE VERSIE!

Deze kant-en-klare lesmap is bedoeld voor de leerkracht en beschrijft hoe je het in de les op een leuke en gemakkelijke manier over kinderrechten kan hebben. Vijf lesfiches over de rechten op een identiteit, een goede gezondheid, een goede school, bescherming en participatie, loodsen je door de kinderrechten. Op elke fiche wordt praktische informatie, achtergrondinformatie bij het thema en didactische informatie bij het verloop van de activiteit weergegeven.

Deze lesmap dient gebruikt te worden in combinatie met het leerlingenboekje "Mijn prentenboek: Kinderrechten met Lou en Lena".

Klik hier om het bordboek gratis te bestellen bij Plantyn.

Tijdsduur
Voorzie per lesfiche 50 à 60 minuten (bevat 5 lesfiches)
Aantal pagina's
Jaar van uitgave