Oproep: Internationale Dag van de Leerkracht op 5 oktober

Zet samen met ons alle leerkrachten in de bloemetjes

Op 5 oktober vieren we de Internationale Dag van de Leerkracht. Deze dag willen we bij VIA Don Bosco niet zomaar voorbij laten gaan. Zonder leerkrachten zou er immers geen kwaliteitsvol onderwijs bestaan, niet hier en ook niet elders in de wereld. Zet daarom samen met ons de leerkrachten in de bloemetjes en stuur ons een klasfoto, van vroeger of nu.Herinner jij je nog die ene leerkracht die jou wist te inspireren? Of de leerkracht die jou het duwtje in de rug gaf dat je nodig had om door te zetten en je studies tot een goed einde te brengen?

Dagelijks zetten overal ter wereld leerkrachten zich in om kinderen en jongeren te vormen tot zelfstandige individuen met de nodige kennis en vaardigheden om een actieve bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Op 5 oktober, de Internationale Dag van de Leerkracht, willen we daarom alle leerkrachten in de bloemetjes zetten en bedanken voor hun dagelijkse inzet voor kinderen en jongeren. Jij kan ons daarbij helpen!

Hoe deelnemen ?

Stuur ons een klasfoto, van vroeger of nu, met daarop een leerkracht die je wil bedanken. Laat ons in maximum 140 karakters weten waarom je deze leerkracht wil bedanken of hoe hij/zij voor jouw of voor jouw kinderen het verschil heeft gemaakt. Wij brengen alle klasfoto’s samen in een heuse fotomontage die we op 5 oktober zo breed mogelijk verspreiden via onze digitale kanalen.

Stuur jullie inzendingen naar communicatie@viadonbosco.org. Bezorg ons naast de foto en de tekst ook de naam van de school, het jaar waarin de foto genomen werd, en de naam van de leerkracht die je wil bedanken. Like ook de Facebookpagina van VIA Don Bosco en stuur ons jullie eigen Facebook-naam zodat we jou kunnen taggen van zodra de montage online komt.
Oproep: Internationale Dag van de Leerkracht op 5 oktober