Neem deel aan ’s Werelds Grootste Les!

Van 19 tot 25 september is het weer zover. Scholen verspreid over de hele wereld nemen deel aan ‘The World’s Largest Lesson’ en wijzen zo kinderen en jongeren op het belang van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Deze reeks van 17 doelstellingen werd opgesteld door de Verenigde Naties in het kader van toekomstige internationale ontwikkeling. Moedig je leerlingen gedurende deze week meer dan ooit aan om te durven dromen en innovatief te denken in teken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen!

Meer info

Speciale interesse in SDG 4 en 5 (kwaliteitsvol onderwijs en gendergelijkheid) ? Neem dan zeker ook ons gratis pedagogisch materiaal door!

The World's Largest Lesson