Jouw gratis digitaal lesmateriaal over kinderrechten vanaf nu beschikbaar op Scoodle

Het lespakket kinderrechten van Plan België is voortaan in bordboekversie beschikbaar via de gratis leerkrachtenagenda 'Scoodle'. Het lespakket bestaat uit een lesmap voor de leerkracht en invulboekjes voor de leerlingen en dit voor elke graad van het basisonderwijs. Vanaf nu dus met digitale extra's.

Digitale mogelijkheden in samenwerking met uitgeverij Plantyn

Vanuit de gratis digitale lerarenagenda Scoodle, kan de leerkracht het ganse lespakket gratis opvragen.  Dat lespakket omvat de didactische werkwijzer voor de leerkracht én de koppeling naar de leerplandoelen die behandeld worden in dat lespakket.  Bovendien worden de lessen verrijkt met een bordboek,een digitale versie van het leerlingenmateriaal om te projecteren in de klas. Met het bordboek spelen Plan België en Plantyn in op nieuwe trends in het onderwijs. Een bordboek verhoogt het lescomfort van de leerkrachten en heeft een positieve invloed op de betrokkenheid van de leerlingen. Het bordboek kan ook worden afgespeeld op tablets.

Jouw digitaal lespakket kinderrechten via Scoodle

Gebruikt u Scoodle nog niet? Meld je aan, het is (en blijft) 100% gratis.

1. Meld u aan op www.scoodle.be en klik op Lesfiches (tabblad rechts bovenaan).

2. Ga naar Gratis lesfiches > Gratis lespakketten > Lager onderwijs > Wereldoriëntatie > Plan België.

3. Kies uw leerjaar en open uw lesfiche. U kan onmiddellijk aan de slag!

link lesmateriaal kinderrechten op Scoodle

Gratis nieuwsbrief

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en nieuwe lesmaterialen. Doen!