Enquête leerkrachten

Geef jij les over kinderrechten? Hoe zit dat bij jou op school? Kreeg je zelf les over kinderrechten tijdens je opleiding? Wij hebben jouw mening nodig!

Zin om je mening te geven over Kinderrechteneducatie? Dat kan! Wij kregen volgende oproep van de Kinderrechtencoalitie gericht aan leerkrachten:

Wij, dat is het samenwerkingsverband tussen de Kinderrechtencoalitie, het Kinderrechtencommissariaat, het Kenniscentrum Kinderrechten, UNICEF België en de Ambrassade. Wij werken allemaal rond kinderrechten en willen graag weten hoe leraren en scholen dat doen. Wat vind jij als leraar belangrijk? Waar vind jij informatie? We willen jouw tips en ideeën gebruiken om advies te geven aan het onderwijsbeleid. We lanceren deze beleidsaanbevelingen rond 20 november, de 25e verjaardag van het Kinderrechtenverdrag!"

Bouw mee aan een onderwijsbeleid met aandacht voor kinderrechten op school en in de klas.
Vul daarom voor 30 juni 2014 deze enquête in via https://www.surveymonkey.com/s/T8C9KY8
Misschien win jij wel een van de 25 educatieve kinderrechtenboxen boordevol spelletjes en lesmateriaal op maat van jouw lessen en jouw leerlingen.

Zoek je zelf meer informatie over deze actie? Contacteer farah.laporte@kinderrechtencoalitie.be en zij helpt je verder op weg.