Een Plan-cadeau voor Kinderrechtendag

Op 20 november is het Kinderrechtendag.

Een dag waarop wereldwijd speciale aandacht gevraagd wordt voor de rechten van kinderen. Om samen met jou deze dag te vieren geeft Plan alle leerkrachten een cadeau waar je samen met de leerlingen van je klas van kan genieten:
Gedurende 1 maand kan jij als leerkracht alle educatieve pakketten van Plan GRATIS bestellen voor de hele klas. Zelfs de verzendkosten nemen we voor onze rekening.
Laat de kinderen in je klas kennismaken met leeftijdsgenootjes in Burkina Faso, Vietnam of Ecuador. Ga aan de slag rond kinderrechten of het recht op bescherming tegen geweld. Kruip in de huid van Ella, een kindvluchteling die je een unieke inkijk verschaft in het leven in een van de grootste vluchtelingenkampen ter wereld. Of bekijk met je klas de aangrijpende film Difret en ga aan de hand van de lesmap met leerlingen in debat over kindhuwelijken en emancipatie.
Aarzel niet, bekijk ons aanbod op www.kinderrechtenschool.be/lesmateriaal  en bestel!

(Deze actie geldt niet voor het spel ‘Iedereen speelvogel!’)