Binnenkort bij jou in de klas: werelddagen en kinderrechten

Ga jij in de klas graag aan de slag met specifieke Werelddagen? Via onze website vind je inspiratie en kant-en-klare lespakketten voor volgende werelddagen:

• 2 oktober - Internationale dag van de geweldloosheid: Gebruik het lespakket 'Zeg NEE tegen geweld' voor de 1e graad, 2e graad en 3e graad
  • 11 oktober - Internationale dag van het meisje: Gebruik de lesmap: ‘Kwaliteitsvol onderwijs voor meisjes in Burkina Faso’ voor de 1e graad, 2e graad en 3e graad
  • 20 november - Internationale dag van de rechten van het kind: Op 20 november vieren we de 25e verjaardag van het Kinderrechtenverdrag! Waarom geen feestje bij jou op school? In deze context is er het lespakket: ‘Lou en Lena en de rechten van het kind’ voor de 1e graad, 2e graad en 3e graad.
Internationale Werelddagen zijn een leuke kapstok om je lessen een actuele invalshoek te geven