Beste supporters van kinderrechten

De Kinderrechtenprijs 2018

Het Kinderrechtencommissariaat, de Délégué général aux droits de l’enfant en Plan International België organiseren met trots en enthousiasme de tweede Belgische Kinderrechtenprijs.

Een jongerenjury van zowel Nederlandstalige en Franstalige jongeren kroonde vorig jaar “l’Ecole du parc Maximilien” tot de allereerste laureaat van de Belgische Kinderrechtenprijs. Werkt jouw organisatie of vereniging met kinderen en jongeren in Vlaanderen of Brussel met bijzondere aandacht voor kinderrechten? Schrijf je dan in, zet je organisatie of vereniging in de kijker en maak kans op positieve aandacht en een cheque van € 10.000.

Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 1 oktober 2018, 11 uur. Alle informatie en het inschrijvingsformulier vind je hier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Melanie Zonderman, Plan International België, melanie.zonderman@planinternational.be - 025046036
Jonathan Moskovic, Plan International België, jonathan.moskovic@planinternational.be -  02/5046011
Els Van Hemelrijck, Kinderrechtencommissariaat, els.vanhemelrijck@vlaamsparlement.be - 02/5524130

Stuur deze oproep gerust door naar andere organisaties en verenigingen die volgens jou in aanmerking komen.

Hartelijke groet,

Bruno Vanobbergen, Kinderrechtencommissaris

eveneens in naam van:

Regine Debrabandere, Directeur Plan International België
Bernard De Vos, Délégué Général aux droits de l’enfant

de jongerenjury van 2017
Prijsuitreiking in het federaal parlement